Day: декември 16, 2018

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ГИ ПОСЕТИ ПОВРЕДЕНИТЕ ПАЦИЕНТИ ВО БОЛНИЦАТА ВО ЛЕСКОВАЦ

Министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче, по информациите за сообраќајната незгода која се случи денеска во близина на градот Лесковац во Србија, во која настрадаа македонски граѓани, вечерва, пристигна во болницата каде се сместени дел од повредените. Министерот Филипче кој имаше непосредна средба со повредените, но и со лекарите од болницата, изрази благодарност за […]