Day: декември 24, 2018

НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЧИЊАТА КОИ СЕ ЛЕКУВААТ НА КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ ОД Г-ЃА ЗОРИЦА ЗАЕВА, СОПРУГА НА ПРЕМИЕРОТ ЗОРАН ЗАЕВ

Новогодишни пакетчиња за дечињата кои се лекуваат на Клиниката за детски болести, но и желби што побргу да оздрават и да си заминат дома, денес им посака г-ѓа Зорица Заева, сопруга на премиерот Зоран Заев. Г-ѓа Заева заедно со министерот за здравство Доц. д-р Венко Филипче и директорката на Клиниката Катарина Ставриќ, посетија неколку од […]