Day: април 1, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА И ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ ВО ШТИП

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска беше во посета на Клиничката болница и Здравствениот дом во Штип, каде одржа работни средби со раководствата и заеднички беше направена обиколка низ одделенијата во овие две јавно здравствени установи. „Задоволен сум како се развиваат Клиничката болница и Здравствениот дом. Во 2018 година направивме многу во јавното […]