Day: април 25, 2019

ДЕМАНТ ОД КЛИНИКАТА ЗА УВО, НОС И ГРЛО ЗА ТЕКСТОТ НА КУРИР И НЕТПРЕС ДЕКА ДЕСЕТТИНА ВРАБОТЕНИ ЗАМИНУВААТ ПОРАДИ ПРИТИСОЦИТЕ СО КОИ СЕ СООЧУВААТ

Клиниката за уво, нос и грло, најостро реагира до редакцијата на „Курир“ и „НетПрес“ за текстот „Си заминуваат десеттина вработени од Клиниката за уво, нос и грло“, објавен на 23 април 2019 година, во кој се вели дека овие десеттина вработени заминуваат поради притисоците со кои се соочуваат. Од 05.02.2018 година до денеска, 6 вработени […]