Day: мај 6, 2019

ЗА ВРЕМЕ НА ПОСЕТАТА НА ПАПАТА ФРАНЦИСК, СИТЕ НАШИ СОГРАЃАНИ НАВРЕМЕНО И НЕПРЕЧЕНО ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ НЕОПХОДНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ УСЛУГИ И ИНТЕРВЕНЦИИ

Утре, на 7 мај, за време на посетата на Папата Франциск, сите наши сограѓани навремено и непречено ќе ги добијат неопходните здравствени услуги и интервенции. Клиничкиот центар во Скопје ќе биде прилагоден на посебните меѓународни стандарди коишто се применуваат во сите земји кои ги посетува Папата, со цел најпрофесионално и најбрзо да се одговори на […]