Day: мај 8, 2019

НА 134. ВЛАДИНА СЕДНИЦА УСВОЕНА ИНФОРМАЦИЈАТА ЗА ИЗГРАДБА НА УНИВЕРЗИТЕТСКИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР

На 134. седницата на Влада, денеска беше усвоена информацијата за изградба на Универзитетски клинички центар. Владата го задолжи Министерството за финансии во соработка со Министерството за здравство да изготви барање за изразување на интерес за заем до финансиските институции за финансирање на изградбата на новиот Клинички Центар. Во исто време, Владата го задолжи Министерството за […]