Day: јуни 26, 2019

ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА РАБОТА ВО СЛУЖБИТЕ НА ПАТРОНАЖНА ДЕЈНОСТ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ТРАЕ ДО 30 ЈУНИ

Министерството за здравство ги поканува сите заинтересирани медицински сестри, кои имаат интерес да бидат ангажирани и да работат во службите за патронажна дејност да се пријават до 30 јуни, со доставување писмо за интерес до Министерството за здравство. Согласно Законот за здравствената заштита, на јавниот повик можат да се пријават сите заинтересирани медицински сестри со […]