Day: јули 15, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ: ЗДРАВСТВЕН ДОМ РЕСЕН СО НОВА УСЛУГА – ДНЕВНА БОЛНИЦА, ПРВА ОД ОВОЈ ВИД ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска, го посети Здравствениот дом во Ресен и оствари средба со директорката д-р Сања Андоновска и вработените во оваа јавна здравствена установа, на која разговараа за новостите и активностите, кои ги спроведува оваа установа, со цел подобра грижа и услуга за пациентите. -Здравствениот дом е добро организиран, пациентите […]