Day: август 8, 2019

ПОЧНА ПОСТАПКАТА ЗА РЕНОВИРАЊЕ НА 34 ЈАВНОЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ ВО ДРЖАВАТА

Министерството за здравство информира дека на ден 06.08.2019 година на Електронскиот систем за јавни набавки (ЕСЈН) почната е постапка за јавна набавка на градежно-занаетчиски услуги за тековно одржување на здравствените објекти и набавка на болнички кревети и ТВ приемници за потребите на 34 здравствени установи во Република Северна Македонија. Со цел зајакнување на капацитетите на […]