Day: септември 10, 2019

ВАКЦИНАЛНИОТ ПУНКТ ВО ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР Е КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче денеска беше во посета на поликлиника Чаир, каде заедно со директорот на Здравствен дом Скопје, д-р Виктор Исјановски го промовираа реновираниот пункт за вакцинација.  Вакциналниот пункт во поликлиника Чаир е комплетно реновиран и доопремен согласно следење приоритети, стандарди и упатства на Светската здравствена организација. Во наредниот период ќе […]