Day: ноември 26, 2019

ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ И МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ УЧЕСТВУВАА НА ТРИБИНА „ВЛОГОТ ВО ЧОВЕЧКИОТ КАПИТАЛ ВО ЗДРАВСТВОТО Е ВЛОГ ВО ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ“

-Кога го промовиравме Буџетот за 2020 година, рековме дека тој е посветен на инвестициите во човечкиот капитал и затоа во Буџетот за 2020, во здравство, образование и социјална заштита Владата на Република Северна Македонија инвестира вкупно 154 милијарди денари, истакна премиерот Заев во неговото обраќање на трибината „Влогот во човечкиот капитал во здравството е влог […]