Day: јануари 1, 2020

АНАСТАСИЈА И ГАБРИЕЛ СЕ ПРВИТЕ РОДЕНИ БЕБИЊА – БЛИЗНАЧИЊА НА КЛИНИКАТА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА И АКУШЕРСТВО

Градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и заменикот министер за здравство д-р Арменд Арслани, денеска ги посетија родилката и првите родени бебиња – близнаци на Клиниката за гинекологија и акушерство во Скопје. „Првпат на Клиниката во новата година имаме раѓање на близнаци. Тоа ќе ја одбележи 2020 […]