Day: октомври 4, 2020

ФИЛИПЧЕ: ЌЕ ПРЕДЛОЖИМЕ ДО ВЛАДАТА ЗАБРАНЕТО ГОСТУВАЊЕ НА ПЕЈАЧИ И ДИЏЕИ, НАМАЛУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА ГОСТИ НА ЕДНА МАСА ВО УГОСТИТЕЛСКИТЕ ОБЈЕКТИ

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче по состанокот со Комисијата за заразни болести во вестите на Канал 5 телевизија денеска изјави дека има зголемување на бројот на случаи во сите возрасни групи над 20 години и истакна дека нема зголемување на бројот на случаи во групите од 10 до 20 години, и под 10 […]