Day: ноември 15, 2021

НАБАВЕНИ НАЈСОФИСТИЦИРАНИ И НАЈСОВРЕМЕНИ АПАРАТИ ЗА КЛИНИКАТА ЗА УРОЛОГИЈА

Министерството за здравство купи најсофистицирани и најсовремени апарати за Клиниката за урологија за хируршки зафати за пациенти. Со помош на оваа најиновативна опрема, заедно со стручноста и експертизата на здравствените работници, Клиниката за урологија го обезбедува третманот со најдобри резултати на пациентите кои имаат потреба од лекување на оваа клиника.   Станува збор за CR […]