Day: декември 22, 2021

ПОСЛЕ 70 ГОДИНИ ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАНИ 1.300 КВАДРАТНИ МЕТРИ НА КЛИНИКАТА ЗА ОРТОПЕДИЈА

Од денеска во функција на пациентите се реновираните простории на УК за ортопедија со што се заокружи планот за целосна обнова на зградата на хируршките клиники, во која 70 тина години не беше сменето ништо. Клиниката за ортопедија, сега после многу години ги добива најсовремените услови и стандарди, истакна во изјава за медиумите министерот за […]