Day: декември 28, 2021

УРГЕНТНИОТ ЦЕНТАР ВО СПЕЦИЈАЛНАТА БОЛНИЦА ЗА ГИНЕКОЛОГИЈА-ЧАИР ОПРЕМЕН ПО СИТЕ ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ

Во Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мајка тереза“-Чаир пуштен е во употреба целосно реновираниот ургентен центар опремен по сите европски стандарди. Министерот за здравство, д-р Венко Филипче по тој повод истакна дека во изминатите четири години овде се направени многу значајни инвестиции, а сето тоа врз основа на добро направениот план кој ги опфаќа […]