Day: март 2, 2022

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО ПРИСУСТВУВАШЕ ВО ХОСПИС ЦЕНТАРОТ „СЈУ РАЈДЕР“ ВО БИТОЛА

Во хоспис центарот Сју Рајдер во Битола, кој е дел од Специјалната болница за геријатриска и палијативна медицина ,,13 ноември” Скопје, беше свечено отворен интернистички кабинет со дневна болница, кој покрај здравствената грижа за хоспитализираните пациенти ќе нуди и здравствени услуги за останатите пациенти со закажување прегледи преку системот ,МојТермин. На присутните вработени и гости […]