Day: мај 11, 2023

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРКАТА Д-Р МАНОЛЕВА НА ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА СЗО ЗА ,,УНАПРЕДУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО И БЛАГОСОСТОЈБАТА“

Д-р Маја Манолева, заменик министерка за здравство, од 10 до 12 мај во Луксембург, учествува на состанок на високо ниво, во рамки на иницијативата за мали земји, организиран од СЗО, насловен како ,,Унапредување на здравјето и благосостојбата“. Во своето обраќање на панел дискусијата, на која учествуваа и министрите за здравство на Луксембург и Исланд, како […]