Day: јуни 21, 2023

КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАН И ДООПРЕМЕН ОДДЕЛ НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Одделот за ревматологија и кардиологија на Детска клиника е комплетно реновиран и доопремен со поддршка од Комерцијална банка. Инвестицијата е во вредност од 5 милиони денари. На настанот по повод пуштање во употреба на одделот, присуствуваа министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, заедно со заменик министерката, д-р Маја Манолева. -Ова е значаен придонес за обезбедување […]