Day: јуни 27, 2023

КОНТИНУИРАНАТА СТРУЧНА НАДГРАДБА Е КЛУЧНА ВО СЕКОЈА ОБЛАСТ, ОСОБЕНО ВО МЕДИЦИНАТА

Честитки за стекнатите дипломи на Меѓународниот балкански универзитет. Дипломирањето претставува значаен чин во комплетирањето на академското образование, истакна министерот за здравство д-р Фатмир Меџити на свечената церемонија по повод доделување дипломи на студентите од Меѓународниот балкански универзитет. Континуираната стручна надградба е клучна во секоја област, а особено во областа на медицината и токму затоа Министерството […]