Day: јули 26, 2023

МЕЏИТИ: ОД ВЛАДАТА ПОБАРАВМЕ НОВИ 22 ВОЗИЛА ЗА ИТНАТА МЕДИЦИНСКА ПОМОШ

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити денес ја посети службата за Итна медицинска помош во рамки на ЈЗУ Здравствен дом Скопје, со цел да се информира за нејзината работа која е со зголемен обем поради високите температури кои ја зафатија земјава. Меџити разговараше со здравствените работици кои се дел од оваа служба и кои се […]