Day: декември 13, 2023

МЕЏИТИ: ПРВПАТ ОТВОРИВМЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИИ НА ТЕТОВСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити, денеска се обрати на свечената церемонија по повод доделувањето специјализации на здравствени работници на Медицинскиот факултет при Универзитетот во Тетово. Во продолжение, ви го пренесуваме неговото обраќање во целост: Ми претставува чест и задоволство да се обратам на денешната свечена церемонија по повод доделување специјализации на здравствени работници на […]