Day: декември 18, 2023

ОТВОРЕН ОДДЕЛ ЗА ОНКОЛОГИЈА И РЕНОВИРАН ОДДЕЛОТ ЗА РАДИОЛОГИЈА ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА

Министерот за здравство, Фатмир Меџити и заменичката за здравство, Маја Манолева, заедно со претседателот на државата, Стево Пендаровски беа во посета на тетовската болница по повод отворање оддел за онкологија, како и промоција на реновираниот оддел за радиологија и конференциската сала. -Со новиот оддел се стремиме да ја растовариме гужвата и фреквенцијата на пациенти на […]