Day: декември 20, 2023

НОВ СОВРЕМЕН АПАРАТ ЗА РОБОТСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити и заменик министерката за здравство д-р Маја Манолева, денеска ја посетија Универзитетската клиника за физикална терапија и рехабилитација во Скопје по повод промоција на нов современ апарат за роботска рехабилитација – локомат. -Првпат во јавното здравство обезбедивме нов современ апарат за роботска рехабилитација – локомат. Овозможуваме побрза и подобра […]