Day: декември 29, 2023

МЕЏИТИ: ПЕТ НОВИ ЕХО АПАРАТИ И ДРУГА ОПРЕМА ВО ПОЛИКЛИНИКА ЧАИР, СИЛНО ВЛОЖУВАМЕ ВО ЗДРАВСТВОТО

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити ја посети поликлиниката Чаир по повод набавена нова опрема од самата установа. Станува збор за два нови ЕХО колор доплер апарати за кабинетот за дојка во поликлиниката Чаир, а вториот е планиран за одделот по интерна медицина којшто ќе биде со кардиолошка сонда. -Денес сме во посета на поликлиниката […]