Day: февруари 6, 2024

ФОРМИРАМЕ НОВ УРГЕНТЕН ИНТЕРНИСТИЧКИ ЦЕНТАР, НАПРАВИВМЕ ПОЗИТИВНИ ПРОМЕНИ ВО ЗДРАВСТВОТО

Министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити, денеска заедно со главниот финансиски директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје, Маја Стевкова Штериева и директорот на кластер Западен Балкан, Фармација при „Алкалоид“ АД Скопје, Владимир Индов, потпишаа договор за формирање нов ургентен интернистички центар на Универзитетската клиника за токсикологија. -Исполнуваме уште едно ветување, […]