Day: февруари 23, 2024

ОПФАТЕНИ ТРИ ЈАВНИ ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ ВО РАМКИ НА ЈАПОНСКАТА ПРОГРАМА ЗА МАЛИ ГРАНТОВИ

Министерот за здравство д-р Илир Демири и заменик министерката за здравство д-р Маја Манолева присуствуваа на потпишувањето нови грант-проекти во рамки на Јапонската програма за мали грантови за основни потреби и човечка безбедност, во организација на Амбасадата на Јапонија. -Посебно ме радува што со овие грантови се опфатени три јавни здравствени установи, како што се: […]