Day: март 4, 2024

ДЕМИРИ НА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ НА ХУМАНИТАРНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА „ЕЛ ХИЛАЛ“

Министерот за здравство, д-р Илир Демири, денеска се сретна со претставници на хуманитарната организација „Ел Хилал“, предводени од претседателот на оваа организација Бехиџудин Шехапи. На средбата, се разговараше за можната соработка во јавното здравство со цел подобрување на здравјето на граѓаните и условите во кои работат здравствените работници. Претседателот на „Ел Хилал“ Шехапи му посака […]