Day: јуни 25, 2024

ТЕНДЕРОТ ЗА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА ШТИП ПОДГОТВЕН, СЕ ОЧЕКУВА НАЕСЕН ДА ПОЧНАТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ

Министерот за здравство д-р Арбен Таравари, заедно со премиерот Христијан Мицкоски ја посетија Клиничката болница Штип, каде посочија дека изградбата на новиот објект е приоритет на Владата, подготвен е тендерот и наесен се очекува да почнат градежните активности за оваа болница. – Има иницијатива да се објави повторно тендер за фирма која ќе работи на штипската […]