СООПШТЕНИЕ ОД МЗ

Министерството за здравство категорично ги отфла информациите пласирани во јавноста дека исчезнало бебе на Клиниката за Гинекологија. Министерството ја информира јавноста дека бебето и мајката се на Клиниката за Гинекологија и нивната здравствена состојба е добра. Истовремено сакаме да информираме дека поднесена е пријава до МВР за насилно однесување против семејството на родилката.

 

Сподели на:

Related Posts