Day: март 3, 2014

Одржана конференција „Нови хоризонти во електронското здравство“

Во организација на Министерството за здравство, во сабота (01.03.2014), во конгресниот центар СЦ „Борис Трајковски“ се одржа конференција, на тема – „Нови хоризонти во електронското здравство“. На конференцијата стана збор за развојот, достигнувањата и идните планови на Националниот систем за електронски евиденции во здравството „Мој Термин“. За таа цел, преку динамични презентации беше прикажан системот Мој Термин […]