Day: август 28, 2017

ПРОВЕРИ ПА СПОДЕЛИ!

Почитувани, сите сме свесни за негативните последици од ширење лажни вести, посебно во областа на здравството. Министерството за здравство апелира да ја проверите веродостојноста на веста пред да ја споделите.