Day: јуни 25, 2018

ВО СЛЕДНИТЕ НЕКОЛКУ НЕДЕЛИ ЌЕ СЕ РЕНОВИРА КЛИНИКА ЗА ДИГЕСТИВНА ХИРУРГИЈА

Во следните неколку недели Клиниката за дигестивна хирургија ќе се реновира. Заради тоа. дел од пациентите ќе се преупатуваат во ГОБ „8. Септември” и во хируршката клиника „Св. Наум Охридски” во Скопје. Во моментот, ГОБ „8.Септември” располага со шест респиратори во шок соба и два резервни респиратора, кои се користат. Заради големата фреквенција на пациенти […]