Day: декември 14, 2018

Отворено второто Роса школо за родителство во општата болница Гостивар

Заменик министерот за здравство, д-р Асим Муса денеска присуствуваше на отворањето на Роса школа за родителство во општата болница Гостивар. Во својот поздравен говор тој истакна дека отворањето на школата за родителство во Општата болница во Гостивар претставува ново место за едукација и обука на сите заинтересирани идни мајки и родители. Министерството за здравство, заедно […]