Day: февруари 6, 2019

УНАПРЕДУВАЊЕ НА БОЛНИЧКИТЕ УСЛОВИ НА ХЕМАТО-ОНКОЛОШКИОТ ОДДЕЛ ВО КЛИНИКАТА ЗА ДЕТСКИ БОЛЕСТИ, ВО СОРАБОТКА СО ФОНДАЦИЈАТА „ТИ СИ СОНЧОГЛЕД“

Донација од болничка опрема и апаратура наменета за хемато-онколошкото одделение од Фондацијата „Ти си сончоглед-You are a Sunflower“ доби Клиниката за детски болести во Скопје. Донацијата со висина од 62 илјади евра е резултат на собраните средства од индивидуалци кои ги купуваа маичките на кампањата „Macedonia You are a Sunflower“. Фондацијата со седиште во соседна […]