Day: март 12, 2020

КАКО ДО ПРАВИЛНА ДОМАШНА САМО-ИЗОЛАЦИЈА?

Како до правилна домашна само-изолација? Останете дома, освен во случај на итност. Доколку имате можност, работете од дома. 📍 Одделете се од останатите во различни простории. Редовно проветрувајте ги просториите. 📍 Доколку имате на располагање, користете посебен тоалет/бања. Во спротивно редовно дезинфицирајте го оној кој сите го користат. 📍 Избегнувајте заедничко користење предмети за домаќинство […]