Day: октомври 25, 2020

ВО ПРЕТХОДНИТЕ 24 ЧАСА РЕГИСТРИРАН 561 СЛУЧАЈ НА КОВИД 19 – ВКУПНО ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ 26.954, ОЗДРАВЕНИ 197 ПАЦИЕНТИ, ПОЧИНАТИ СЕ 22 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 1.901 тестирања, а регистриран е 561 нов случај на Ковид-19 во: Скопје-271, Куманово-29, Дебар-2, Штип-19, Прилеп-33, Тетово-26, Струга-3, Велес-20, Битола-17, Охрид-11, Кавадарци-18, Гостивар-10, Гевгелија-15, Струмица-32, Крива Паланка-3, Радовиш-2, Крушево-1, Кочани-12, Пробиштип-4, Демир Хисар-1, Македонски Брод-2, Берово-8, Виница-1, Делчево-1, Кратово-3, Свети Николе-5, Кичево-6, Ресен-2, Неготино-4. Институтот за јавно здравје регистрираше […]