Day: јануари 24, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 183 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНО ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ 90654 ОЗДРАВЕНИ 1731 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ 6 ЛИЦA

Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 1466 тестирања, а регистрирани се 183 нови случаи на ковид-19 во: Скопје-85, Куманово-6, Тетово-10, Прилеп-7, Гостивар-6, Штип-3, Битола-1, Велес-4, Охрид-10, Струмица-3, Кавадарци-13, Струга-5,  Кочани-2, Кичево-1, Свети Николе-1, Гевгелија-6, Неготино-4, Дебар-1, Ресен-6, Радовиш-2,  Делчево-1, Пробиштип-2, Богданци-2, Кратово-1, Дојран-1. Институтот за јавно здравје регистрира 1731 оздравени […]