Day: јануари 10, 2022

ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАН И ОПРЕМЕН ОДДЕЛОТ ЗА НЕФРОЛОГИЈА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Одделот за нефрологија на Универзитетската клиника за детски болести е целосно реновиран и опремен. Со ова значително се подобруваат условите и капацитети на грижата за децата. -Оваа институција со години наназад е позната по својата експертиза, по своето реноме. На медицинскиот тим од Клиниката му посакувам успешна работа, а на малите борци што побрзо издвојување […]