Day: февруари 9, 2022

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, БЕКИМ САЛИ СЕ СРЕТНА СО ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДОРКА ВО НАШАТА ДРЖАВА, АНКЕ ХОЛШТАЈН,

Продолжува поддршката од германската амбасада во справување со ковид кризата и останатите здравствените предизвици.Ова беа дел од темите на денешната средба на министерот за здравство, Беким Сали со германската амбасадорка во нашата држава, Анке Холштајн, на која и упати посебна благодарност за нејзиниот личен ангажман и поддршката која ја имаме од Германија за здравствениот сектор […]