Day: јули 29, 2022

ОТВОРАЊЕ НА РЕНОВИРАНИОТ ХИРУРШКИ УРГЕНТЕН ЦЕНТАР НА КЛИНИКА ЗА ТОАРИЛУЦ

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, заедно со министерот за здравство д-р Беким Сали и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, го отворија реновираниот хируршки ургентен центар во Скопје. Заедно со директорот на Универзитетската клиника за ТОАРИЛУЦ, Александар Трајановски, ја потенцираа важноста од инвестициите во осовременување на здравствените […]