Day: мај 25, 2023

МОЕ ЗДРАВЈЕ – НОВА ДИГИТАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ЛЕСЕН ПРИСТАП И УВИД ДО ЛИЧНИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ ПОДАТОЦИ

Министерството за здравство ја презентираше најновата мобилна апликација со која граѓаните ќе имаат можност во секое време да пристапат до личните здравствени картони Согласно политиките и заложбите за осовременување на здравствениот сектор преку дигитализација, Министерството за здравство ја презентираше новата мобилна апликација „Мое здравје“, која им овозможува на сите граѓани да имаат лесен пристап и […]