Day: октомври 2, 2023

МЕЏИТИ: OТВОРЕН НОВИОТ ОБЈЕКТ ВО ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА СКОПЈЕ

По повеќе од една деценија завршен е еден од најважните проекти во здравството во нашата земја, истакна министерот за здравство, д-р Фатмир Меџити денес за време на отворањето на новиот објект, во ЈЗУ Психијатриска болница Скопје, кој започна со работа. -Нешто кое со години чекаше да се заврши, конечно од денес почнува со работа. Новата […]