Day: ноември 10, 2023

МОДЕРНИЗАЦИЈАТА НА КЛИНИКАТА ЗА НЕВРОЛОГИЈА ЗНАЧИ ГОЛЕМА ПРИДОБИВКА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ

Министерот за здравство д-р Фатмир Меџити присуствуваше на свеченото отворање на новите реновирани амбуланти на Универзитетската клиника за неврологија каде беше промовирана и нова современа медицинска опрема, која ќе го унапреди третманот на пациентите. Министерот за здравство изрази задоволство што јавната здравствена установа каде тој долги години работел се развива и модернизира. -Посебно ме радува […]