ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Службени лица за посредување со информации и за давање правна помош на иматели и на баратели на информации од јавен карактер во Министерството за здравство се:

Даниела Алексоска email: daniela.aleksoska@zdravstvo.gov.mk
 
Тамара Петровска email: tamara.petrovska@zdravstvo.gov.mk
 
Марко Јовески email: marko.joveski@zdravstvo.gov.mk
Барање за пристап до информации од јавен карактер

Граѓаните на Република Македонија можат да добијат информација од јавен карактер со пополнување на – Барање за пристап до информации од јавен карактер, кое може да го симнат тука:

Сподели на:

Related Posts