МИНИСТЕРОТ САЛИ НА ПЕТГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ

Одлична дружба со младите лекари специјализанти со кои имаме воспоставено успешна соработка.Тие се движечка сила и ќе продолжиме заеднички да ги креираме здравствените политики,рече министерот за здравство Беким Сали на петгодишниот јубилеј на Здружението на лекари специјализанти.Честитајќи го јубилејот, им посака и натаму да продолжат во придонесот за унапредување на здравствениот систем.

Сподели на:

Related Posts