МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО БЕКИМ САЛИ ДЕНЕС БЕШЕ ВО РАБОТНА ПОСЕТА ВО ИЗГРАДБАТА НА НОВАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП

Министерот за здравство, Беким Сали заедно со директорот на штипската болница, Ален Георгиев и екперти од Проектната единица за реконструкција на ЈЗУ на лице место направија увид во текот на градежните работи на новиот објект на овва установа.
– Разговаравме за предизвиците со кои се сочуваме во самата постапка при изградбата на новиот објект на оваа болница,како и за можните решенија за интензивирање на градбата, информира министерот Сали.

Сподели на:

Related Posts