Day: мај 13, 2022

МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО БЕКИМ САЛИ ДЕНЕС БЕШЕ ВО РАБОТНА ПОСЕТА ВО ИЗГРАДБАТА НА НОВАТА БОЛНИЦА ВО ШТИП

Министерот за здравство, Беким Сали заедно со директорот на штипската болница, Ален Георгиев и екперти од Проектната единица за реконструкција на ЈЗУ на лице место направија увид во текот на градежните работи на новиот објект на овва установа.– Разговаравме за предизвиците со кои се сочуваме во самата постапка при изградбата на новиот објект на оваа […]