МИНИСТЕРОТ ЗА ЗДРАВСТВО, БЕКИМ САЛИ ГО ПОСЕТИ КОВИД ЦЕНТАРОТ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

Побрзо оздравување на пациентите хоспитализирани во Ковид центарот во велешката болница им посака денеска министерот за здравство, Беким Сали- Продолжуваме одблизу преку ваквите посети и во останатите Ковид центри да им дадеме поддршка и на здравствените работници за пожртвуваноста и борбата за секој човечки живот. Заедничка цел е зголемување на опфатот со вакцинација и почитување на превентивните мерки, порача министерот Сали.#ВакцинирајСе

Сподели на:

Related Posts