НОВА БЕСПЛАТНАТА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА 0800 002 03

Ги информираме граѓаните дека со почеток од 21.03.2020 година, а во врска со новонастанатата ситуација со covid-19 се организира дополнителна телефонска линија за сите прашања, консултации, подршка и помош поврзани со вирусот.
Бесплатната телефонска линија 0800 00203 ќе биде достапна 24/7.
Јавното здравство е заедничка одговорност!
Од нас зависи!
Сподели на:

Related Posts